Branza Frantuzeasca - Cancoillotte cu usturoi

38,00 RON
In stoc
SKU
Branza Frantuzeasca - Cancoillotte cu usturoi

Branza frantuzeasca - Cancoillotte se obtine dintr-un sortiment de branza de vaca numit Metton. Metton este facut din lapte degresat, care este coagulat, taiat subtire, si se incalzeste pana la un maxim de 60 ° C, se preseaza, se piseaza, iar apoi se lasa la maturat timp de cateva zile. Cancoillotte se face prin topirea Metton in putina apa sau lapte la foc mic si adaugare de sare si unt.

Cald sau rece, Cancoillotte se intinde pe paine si mancat la micul dejun sau ca o gustare, uneori cu legume sau carne. Se vinde in containere, simplu, sau cu unt, usturoi sau vin. Gustul este simplu.

Recomandari de servire: pe paine, bagheta, cu un vin galben Chardonnay sau rosu Pinot Noir

  • Specificatii: branza moale, din lapte de vaca, 
  • Grasime: 5 %
  • Gramaj: 250 grame
  • Tara de provenienta:Franta
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account