Zahar de trestie cu vanilie 100g Vanissa

39,00 RON
In stoc
SKU
Zahar de trestie cu vanilie 100g Vanissa

Zahărul vanilat... cine nu are un plic uitat undeva în fundul unui dulap?

Astăzi, vă propunem să redescoperiți acest produs cu o calitate excepțională: un zahăr Muscovado, sublimat de adevărate bucăți de vanilie.

Zahărul Muscovado este cel mai puțin rafinat și cel mai aromat zahăr de trestie din toate. Conținutul său ridicat de melasă îi conferă un gust dulce și pronunțat de lemn dulce, sirop de arțar și caramel. Acest zahăr brut este bogat în vitamine (A, B3, B5, B6...) și în minerale (potasiu, magneziu, calciu). Foarte senzorial, zahărul Muscovado are o textură de nisip moale și uneori cristalizează în funcție de variațiile de temperatură.

La acest zahăr de excepție, am adăugat adevărate bucăți de coji de vanilie. După cum știți, noi privilegiam excelenta pentru vanilia noastră, iar fiecare coajă este inspectată cu minuțiozitate înainte de a vă fi oferită. Poate vă întrebați ce se întâmplă cu cojile imperfecte? Acum, aflați! Ele sunt tăiate în bucăți înainte de a se amesteca cu zahărul Muscovado! Le lăsăm să macereze astfel câteva luni, pentru a vă oferi un produs finit de excepție, combinând dulceața și puterea.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account