Rillette de rata cu foie gras, Ramajo, 100g

25,00 RON
In stoc
SKU
Rillette de rata cu foie gras, Ramajo, 100g

Descoperiti rilletele noastre de rata cu ficat gras de rata, de intins generos pe painea dumneavoastra proaspata sau prajita. Borcan de 100 de grame.

Rilletele noastre de rata

Rilletele de rata sunt o pregatire culinara fabricata din carne de rata. Carnea este fiarta la foc mic in grasime, iar apoi firele de carne se desprind usor. Astfel sunt constituite rilletele. Rilletele au devenit celebre datorita celor de porc, originare din regiunea Touraine inca din secolul al XV-lea. In schimb, in secolele 1800 si 1900, rilletele au castigat amploare si datorita orasului Le Mans.

Rillete de rata: sfaturile noastre pentru degustare

Perfecte pentru gustarile dumneavoastra sau aperitivele gurmande, aceste rillete de rata se vor intinde cu placere pe o paine de tara buna. Ficatul gras de rata adauga untuozitate si aroma intregului. Asezati borcanul de rillete la frigider inainte de degustare: reci, intinse pe paine prajita, va vor oferi intregul lor potential gustativ.

Caracteristicile rilletelor de rață

Adevăratele clasice ale bucătăriei franceze, rilletele noastre de rață sunt reinterpretate cu adăugarea produsului nostru emblematic, ficatul gras de rață. Descoperiți acum rilletele noastre de rață, ele sunt compuse din:

Ingrediente: carne de rață, 23 % bloc ficat gras de rață, sare, piper.

Greutate: 100 g

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account