Piept de rata umplut cu foie gras, Ramajo, 400g

135,00 RON
In stoc
SKU
Piept de rata umplut cu foie gras, Ramajo, 400g

Sfaturi pentru degustarea unui piept de rata umplut cu foie gras

Serviti pieptul de rata umplut cu foie gras rece: feliati-l si asezati-l pe o salata gascona. Astfel veti descoperi combinatia perfecta a aromelor de foie gras si piept de rata. De asemenea, il puteti consuma si altfel: la cuptor, pieptul de rata poate fi servit cald si va avea o aroma diferita, dar la fel de savuroasa.

Caracteristicile pieptului de rata umplut cu foie gras

In primul rand, toate retetele noastre sunt preparate artizanal, ceea ce va garanteaza un produs de calitate. Mestesugul nostru traditional se reflecta in aromele autentice ale produselor noastre. Astfel, pieptul de rata umplut cu foie gras va deveni, pentru dumneavoastra, un element esential al Maison Ramajo.

Ingrediente: piept de rata, 20% foie gras de rata intreg, jeleu de piper verde, sare
Greutate: 400 g

Cum sa insotiti pieptul de rata umplut cu foie gras

Acompanierea unui piept de rata umplut cu foie gras este la fel de importanta ca si felul principal. Intr-adevar, aceasta va permite crearea unei armonii de arome si texturi care sa puna in valoare acest preparat artizanal. Nu exista acompaniamente perfecte, ci doar sugestii, pe care sa le exploatati in functie de gusturile dumneavoastra si ale invitatilor.

Legumele de sezon prajite la cuptor sunt un acompaniament delicios si colorat pentru pieptul de rata umplut cu foie gras. Textura legumelor permite de asemenea crearea unei experiente gustative de neuitat. Daca legumele prajite nu va sunt pe plac, puteti opta pentru dulceata cartofului dulce pregatind un piure. Textura cremoasa si aromele dulci vor aduce o nota de eleganta preparatului dumneavoastra.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account