Acest website foloseste cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Mai multe informatii AICI
Branza Frantuzeasca Délice de Favières cu trufe "Tuber Melanosporum" ±680g
Impartit in doua de un piure de trufa neagra "Tuber Melanosporum", acest excelent Brie de Favières devine un produs exceptional! El se serveste la evenimentele mari sau sarbatorile de sfarsit de an.
In ochi, negrul trufei ofera un contrast frumos cu aluatul sau clar. In afara, incantarea Favières este cremoasa si persistenta, parfumurile puternice de trufa intensifica intens aromele de subzistenta a crustei sale.
Creata in 2007 de Ferma Trente Arpents si care poarta numele orasului in care se afla, Brie de Favières este o varianta a Brie de Meaux, in format mic, imprumutat de la Brie de Melun. Dimensiunile sale mici aduc nuante care o diferentiaza clar de verisorul sau de Meaux: mai moale, mai curgator, pasta cremoasa pastreaza un gust caracteristic de nuca cu accente rustice si lemnoase.