PREAMBUL

S.C. Cooking Code S.R.L. (denumita in continuare Firma) este proprietarul exclusiv al site-ului Lafourchette.ro. Firma gestioneaza vanzarile de pe site-ul Lafourchette.ro.
Prezentele conditii generale de vanzare reprezinta modalitatile de colaborare intre firma si clientii sai, cu exceptia altor conditii de vanzare agreate intre parti.

 • ACCEPTAREA CONDITIILOR GENERALE SI PARTICULARE DE VANZARE

Pentru Client, realizarea unei comenzi de produse pe site-ul Lafourchette.ro implica acceptarea neconditionata atat a conditiilor generale de vanzare prezente, cat si a conditiilor particulare referitoare la articole comandate / denumire / pret / componente si altele.

 • PRODUSE SI GARANTIE

Produsele vandute de catre S.C. Cooking Code S.R.L. prin site-ul LaFourchette.ro beneficieaza de o garantie impotriva viciilor ascunse. Orice viciu ascuns provenit dintr-un defect de material, proiectare sau executie care afecteaza produsele vandute si facandu-le improprii pentru utilizare va fi inlocuit intr-un termen rezonabil sau clientul va beneficia de un ramburs. Toate garantiile sunt excluse in caz de utilizare improprie, neglijare sau lipsa de intretinere de catre Client, ca si in caz de uzura normala a bunului sau de forta majora.
Compania respecta legislatia in vigoare in ceea ce priveste protectia calitatii, igiena, siguranta si protectia consumatorilor.
Fotografiile de prezentare nu sunt contractuale, ele reprezinta doar sugestii de prezentare. in cazul unor greseli, responsabilitatea S.C. Cooking Code S.R.L. nu va putea fi angajata.
Compania garanteaza prospetimea produselor livrate. Orice defect trebuie sa fie raportat la receptia comenzii si semnalat printr-un proces verbal. Produsul cu defecte nu va fi facturat catre client si ramane in proprietatea companiei.

 • DURATA SI VALIDITATEA OFERTEI

Oferta S.C. Cooking Code S.R.L. este valabila in limita stocurilor disponibile.
Executam comenzile in masura posibilitatilor noastre. Cu toate acestea, in cazul in care un produs comandat nu este disponibil, LaFourchette.ro se angajeaza sa furnizeze un produs de inlocuire de valoare echivalenta de comun acord cu clientul sau.

 • PRETUL

Toate preturile afisate pe site-ul Lafourchette.ro sunt exprimate in LEI. Preturile includ TVA. Preturile nu includ costurile de livrare.
S.C. Cooking Code S.R.L. poate modifica preturile in orice moment.

Clientul este de acord sa plateasca pretul de cumparare in vigoare la data transmiterii comenzii.

 • FORMAREA CONTRACTULUI

Comanda clientului este considerata ferma si definitiva din momentul validarii cosului de cumparaturi pe site-ul LaFourchette.ro.
Informatiile anuntate de catre client in momentul comenzii il angajeaza pe acesta. Orice eroare de livrare / pierdere / distrugere a pachetelor din motivul unor informatii eronate furnizate de catre Client, il fac pe acesta singurul responsabil.

 • PLATA

Firma agreaza urmatoarele modalitati de plata in Lei:
- inaintea livrarii prin virament bancar in contul deschis la...
- in numerar la momentul receptiei marfii

 • LIVRAREA

Livrarea se face la punctele definite de catre firme si anume :
Galli, rôtisserie Française
- zona Pipera - Tunari
In anumite conditii definite de catre firma, livrarea va putea fi efectuata in Bucuresti sau in Ilfov la domiciliul sau la sediul clientului.
Termenul de livrare este doar orientativ si nu poate da dreptul la despagubiri sau la refuzul comenzii, in cazul depasirii termenului indicat
in cazul unor evenimente de forta majora cum ar fi razboaie, greve, imposibilitatea aprovizionarii sau oprirea transporturilor, Firma este exonerata de raspunderea executarii obligatiilor, in conditiile legii.

 • TERMEN DE RENUNTARE

Produsele perisabile nu pot da dreptul in niciun caz la un ramburs, cu exceptia cazului de viciil ascunse si constatare de pierdere a prospetimii produsului, in cadrul procedurii descrise la sectiunea Produse si garantie.

 • DREPTUL DE RETENTIE

Produsele raman in proprietatea firmei pana la plata integrala a pretului convenit, chiar si in caz de lichidare de active, de decotare juridice si transfer de responsabilitate.

 • PROTECTIA MINORILOR

Orice persoana care face o comanda de pe site-ul Lafourchette.ro trebuie sa aiba cel putin 18 ani impliniti pana la data efectuarii comenzii. in caz contrar, comanda nu va putea fi onorata. Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii, va rugam sa consumati cu moderatie.

 • LITIGII

Prezentele conditii generale de vanzare sunt elaborate in conformitate cu legislatia romana. in caz de litigii, clientul se va adresa firmei pentru a gasi o solutie amiabila. in cazul in care aceasta nu poate fi gasita, litigiile vor fi solutionate de catre Instantele competente de la sediul firmei.

Lafourchette.ro este o delicaterie de lux pentru gurmanzi cu vanzare on-line. Lafourchette.ro ofera clientilor sai in Romania, o selectie de produse alimentare importate direct din Franta, branzeturi, cadouri gastronomice, carne, peste si crustacee, mezeluri, fructe, legume, mirodenii, deserturi, produse semi-preparate de inalta calitate, vin, bere, ingrediente culinare, mancare pentru bebelusi. Lafourchette.ro isi impune o orientare spre respectul a clientilor sai printr-o politica client stricta care impune o politica clara de refund, norme stricte de igiena, circuitul de livrare respectand lantul de frig si indeplinirea sarciniilor impuse de ANPC . Va ramanem intodeauna la dispozitie prin pagina de contact sau prin blog!