Mini Nonnettes cu zmeura, in cutie metalica, 190gr, Mulot et Petitjean

59,00 RON
In stoc
SKU
Mini Nonnettes cu zmeura, in cutie metalica, 190gr

Descoperiti gama noastra de cutii de colectie, cadoul ideal pentru cei dragi! Aceasta cutie, pe cat de eleganta, pe atat de poetica cu ilustratiile sale, contine doua pachetele a cate 5 mini nonnettes cu dulceata de zmeura.

Mulot et Petitjean reinventeaza celebrele Nonnettes de Dijon prin noua sa gama de Mini-Nonnettes, mici prajituri frantuzesti de turta dulce facute cu miere si marmelada sau gem.

Aceste prajituri traditionale de turta dulce sunt pregatite in mai multe zone ale Frantei, dar sunt asociate cel mai faimos cu orasul Dijon din regiunea Burgundia din estul Frantei, unde raman una dintre specialitatile orasului, Nonnettes de Dijon. Nonnettes dateaza din Evul Mediu, unde au fost facute pentru prima data de calugarite in abatie. De aici si numele lor nonnettes, care inseamna „calugarite”.

Gramaj: 190 gr,

Tara de provenienta a produsului: Franta (Mulot et Petitjean)

Ingediente:  dulceata de zmeura 33% (zaharoza, zmeura (35%*), sirop de glucoza si fructoza, agent de gelifiere (pectine de fructe), regulatori de aciditate (acid citric, citrat trisodic)), faina de grau (gluten), miere 16%, sirop de zahar invertit , zahar, galbenusuri de ou, praf de copt (carbonati de sodiu, carbonati de amoniu), aroma naturala de portocale.

*% exprimat pe gem.Realizat intr-un atelier folosind: migdale.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account