Jeleuri de fructe ''Savoir-Faire'' in cutie metalica, Cruzilles, 330gr

85,00 RON
In stoc
SKU
100230

Jeleuri de Fructe asortate, cu arome de: Caise, Coacaze, Zmeura, Capsuni, Portocale, Prune

In inima Auvergne, din 1880, Cruzilles produce si ofera o gama larga de jeleuri de fructe, fructe confiate, castane confiate si gemuri, folosind know-how-ul pentru a oferi produse de cofetarie de ultima generatie.

Toate produsele utilizate sunt naturale si fara conservanti.
 Cruzilles a obtinut eticheta EPV: Living Heritage Company emisa de stat, recunoscand valorile si calitatea produselor acestui cofetar artizan.

Istoria cofetariei din Auvergne dateaza de peste 800 de ani, iar cofetaria Cruzilles este mostenitorul a 3 linii grozave de cofetari Clermont-Ferrand.

Pentru a obtine paste de fructe de calitate, incepe cu selectarea riguroasa a singurelor soiuri de fructe bune si potrivite pentru cofetarie pentru a realiza o combinatie perfecta cu zaharul. Fructele trebuie culese la momentul potrivit, cand aciditatea, gustul si zaharul din fructe ating un echilibru subtil.
Aceste fructe sunt apoi transformate in jeleuri de fructe, fructe confiate si gemuri prin procese artizanale in care se pune toata experinta acumulata de Maestrii Cofetari CRUZILLES.

Gramaj: 330g

Tara de provenienta a produsului: Franta (Cruzilles)

Ingediente: caise: piureuri de fructe 61% (caise 41%, mere 20%), coacaze negre: piureuri de fructe 67% (coacaze negre 31%, caise 23%, mere 13%), capsuni: piureuri de fructe 51% (capsuni 30% , mere 21%), zmeura: piureuri de fructe 53% (zmeura 22%, caise 20%, mere 11%), portocale: piureuri de fructe 56% (portocale 45%, caise 11%), prune: piureuri de fructe 75% (prune 63%, caise 12%), zahar, sirop de glucoza, gelificant: pectine, arome naturale (caise, coacaze negre, capsuni, zmeura, portocale, prune), suc de lamaie.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account