Jeleuri de fructe Grande Tradition, Cruzilles, 210 g

89,00 RON
In stoc
SKU
07109

Jeleuri de Fructe asortate, cu arome de: Caise, Ananas, Zmeura, Visine, Mandarine.

In inima Auvergne, din 1880, Cruzilles produce si ofera o gama larga de jeleuri de fructe, fructe confiate, castane confiate si gemuri, folosind know-how-ul pentru a oferi produse de cofetarie de ultima generatie.

Toate produsele utilizate sunt naturale si fara conservanti.
 Cruzilles a obtinut eticheta EPV: Living Heritage Company emisa de stat, recunoscand valorile si calitatea produselor acestui cofetar artizan.

Istoria cofetariei din Auvergne dateaza de peste 800 de ani, iar cofetaria Cruzilles este mostenitorul a 3 linii grozave de cofetari Clermont-Ferrand.

Pentru a obtine paste de fructe de calitate, incepe cu selectarea riguroasa a singurelor soiuri de fructe bune si potrivite pentru cofetarie pentru a realiza o combinatie perfecta cu zaharul. Fructele trebuie culese la momentul potrivit, cand aciditatea, gustul si zaharul din fructe ating un echilibru subtil.
Aceste fructe sunt apoi transformate in jeleuri de fructe, fructe confiate si gemuri prin procese artizanale in care se pune toata experinta acumulata de Maestrii Cofetari CRUZILLES.

Gramaj: 210g

Tara de provenienta a produsului: Franta (Cruzilles)

Ingediente: caise: piure de caise 74%, ananas: piure de ananas 75%, capsuni : piure de capsuni 60%, zmeura : piure de zmeura 62%, visine : piure de visine 75%, mandarine: piure de mandarine 65%, zahar, sirop de glucoza, agent de gelifiere : pectine, arome naturale (caise, ananas, zmeura, cirese, mandarine), suc de lamaie.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account