Jeleuri de fructe Cruz'Art Arlequin, Cruzilles, 210gr

79,00 RON
In stoc
SKU
101020

Jeleuri de Fructe asortate, cu arome de: Ananas, Capsuni, Coacaze, Mandarine, Mere, Litchi.

In inima Auvergne, din 1880, Cruzilles produce si ofera o gama larga de jeleuri de fructe, fructe confiate, castane confiate si gemuri, folosind know-how-ul pentru a oferi produse de cofetarie de ultima generatie.

Toate produsele utilizate sunt naturale si fara conservanti.
 Cruzilles a obtinut eticheta EPV: Living Heritage Company emisa de stat, recunoscand valorile si calitatea produselor acestui cofetar artizan.

Istoria cofetariei din Auvergne dateaza de peste 800 de ani, iar cofetaria Cruzilles este mostenitorul a 3 linii grozave de cofetari Clermont-Ferrand.

Pentru a obtine paste de fructe de calitate, incepe cu selectarea riguroasa a singurelor soiuri de fructe bune si potrivite pentru cofetarie pentru a realiza o combinatie perfecta cu zaharul. Fructele trebuie culese la momentul potrivit, cand aciditatea, gustul si zaharul din fructe ating un echilibru subtil.
Aceste fructe sunt apoi transformate in jeleuri de fructe, fructe confiate si gemuri prin procese artizanale in care se pune toata experinta acumulata de Maestrii Cofetari CRUZILLES.

Gramaj: 210g

Tara de provenienta a produsului: Franta (Cruzilles)

Ingediente: ananas: piure de ananas 75%, capsuni : piureuri de capsuni 60%, coacaze negre : coacaze negre 75%, mandarine: piure de mandarine 65%, litchi: piureuri de fructe 75% (litchi 73%, zmeura 2%) mere : piure de mere 50%, zahar, sirop de glucoza, gelifiant: pectine, arome naturale (ananas, coacaze negre, capsuni, mandarine), aromuri naturale (mere, litchi) cu alte arome naturale, suc de lamaie ingrositor: guma araba, unt de cacao, cacao pudra slaba, pasta de cacao, coloranti: e100-e163, pudra de cacao. poate contine urme de lapte si soia..

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account