Jeleuri de fructe acidulate, Cruzilles, 210 g

69,00 RON
In stoc
SKU
07548

Jeleuri de Fructe asortate, cu gust de: Cocos, Mandarine, Fructul Pasiunii/Mango, Lime, Zmeura, Grapefruit.

In inima Auvergne, din 1880, Cruzilles produce si ofera o gama larga de jeleuri de fructe, fructe confiate, castane confiate si gemuri, folosind know-how-ul pentru a oferi produse de cofetarie de ultima generatie.

Toate produsele utilizate sunt naturale si fara conservanti.
 Cruzilles a obtinut eticheta EPV: Living Heritage Company emisa de stat, recunoscand valorile si calitatea produselor acestui cofetar artizan.

Istoria cofetariei din Auvergne dateaza de peste 800 de ani, iar cofetaria Cruzilles este mostenitorul a 3 linii grozave de cofetari Clermont-Ferrand.

Pentru a obtine paste de fructe de calitate, incepe cu selectarea riguroasa a singurelor soiuri de fructe bune si potrivite pentru cofetarie pentru a realiza o combinatie perfecta cu zaharul. Fructele trebuie culese la momentul potrivit, cand aciditatea, gustul si zaharul din fructe ating un echilibru subtil.
Aceste fructe sunt apoi transformate in jeleuri de fructe, fructe confiate si gemuri prin procese artizanale in care se pune toata experinta acumulata de Maestrii Cofetari CRUZILLES.

Gramaj: 210 g

Tara de provenienta a produsului: Franta (Cruzilles)

Ingediente:  cocos: piureuri de fructe 70% (mere 37%, cocos 33%), mandarine: piureuri de fructe 56% (mandarine 43%, caise 13%), fructul pasiunii-mango: piureuri de fructe 73% (fructul pasiunii 29%, mere 25% , mango 19%), lime: piureuri de fructe 65% (mere 52,5%, lime 12,5%), zmeura : piureuri de fructe 54% (caise 22%, zmeura 19%, mere 13%), grapfruit : piureuri de fructe 60% (grapefruit 47%, caise 13%), zahar, sirop de glucoza, gelificant : pectine, suc de lamaie concentrat, arome naturale (cocos, mandarine, fructul pasiunii, lime, zmeura, grapefruit), acidifianti : acid citric-acid malic, coloranti : antociani - extract de paprika - complexe de clorofilina de arama.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account