Cutie metalica cu 13 Desserts de Provence, 870g, Le Roy René

279,00 RON
In stoc
SKU
Cutie metalica cu 13 Desserts de Provence, 870g, Le Roy René

Cele 13 deserturi din Provence

Simbol al abundentei si al bunastarii, cele 13 deserturi fac parte din traditia provensala de cateva secole. Ele impodobesc adesea mesele de Craciun ca omagiu adus lui Hristos si celor 12 apostoli ai sai, dar sunt si oferite pe tot parcursul anului ca dulciuri din Provence.

Aceasta cutie este compusa din 13 deserturi traditionale de Provence, migdale de Provence, alune franceze, stafide flacara, smochine uscate (reprezentand cele 4 ordine religioase: Mendiantii), caise uscate, calissons de Aix, nugat albe si negre de Provence, felii de clementine cu gheata, paste de fructe cu caise si smochine din Provence, curmale Medjoul, orangettes si faimosul Gibassié, un biscuit.

Creata in 1920 la Aix-en-Provence, Le Roy René este o afacere de familie, specializata in productia de cofetarie provensala. Cu vechime de peste un secol, compania noastra a trecut prin veacuri, perpetuandu-si know-how-ul si puritatea ingredientelor sale.

Intotdeauna au facut dulciurile folosind materii prime exceptionale, pe care le-au selectat cu meticulozitate. Lasa-ne sa te ducem intr-o calatorie unica, in Provence. 

Ciocolata artizanala frantuzeasca

  • Gramaj: 870g
  • Producator: Le Roy René
  • Tara de provenienta: Provence, Franta
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account