Calendar Advent cu dulciuri din Provence, Le Roy René, 645g

159,00 RON
In stoc
SKU
Calendar Advent cu dulciuri din Provence, Le Roy René, 645g

Numara zilele pana la Craciun cu acest calendar Advent

Compus din calissons din Aix, nuga alb si negru din Provence, calissons mici in diferite arome (lamaie, simplu, cafea cu alune, cacao si zmeura), nuga calisson, nuga cu fructe rosii, nuga cu fistic si citrice, navete din Provence, fructe confiate paine scurte, masline si calamande, jeleuri de fructe de smochine si gutui, caramele umplute cu calisson si tartine de cacao si feuillantine, crema de nuga neagra si dulceata.

Calendarul gourmet de Advent ilustreaza fabula „Ursul si albina” a poetului Esop, in omagiu angajamentului Confiserie du Roy René prin asociatia Act For Planet, pentru protectia albinei negre din Provence, specii endemice si amenintate.

Creata in 1920 la Aix-en-Provence, Le Roy René este o afacere de familie, specializata in productia de cofetarie provensala. Cu vechime de peste un secol, compania noastra a trecut prin veacuri, perpetuandu-si know-how-ul si puritatea ingredientelor sale.

Intotdeauna au facut dulciurile folosind materii prime exceptionale, pe care le-au selectat cu meticulozitate. Lasa-ne sa te ducem intr-o calatorie unica, in Provence. 

Calendar Advent cu dulciuri din Provence

  • Gramaj 645 g
  • Producator: Le Roy René
  • Tara de provenienta: Provence, Franta
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account