PREAMBUL


S.C. JPCM Racing S.R.L. (denumită in continuare Firma) este proprietarul exclusiv al site-ului Lafourchette.ro. Firma gestionează vânzările de pe site-ul Lafourchette.ro.
Prezentele condiţii generale de vânzare reprezintă modalităţile de colaborare între firma şi clienţii săi, cu excepţia altor condiţii de vânzare agreate între părţi.  

 


ACCEPTAREA CONDIŢIILOR GENERALE ŞI PARTICULARE DE VÂNZARE


Pentru Client, realizarea unei comenzi de produse pe site-ul Lafourchette.ro implică acceptarea necondiţionată atât a condiţiilor generale de vânzare prezente, cât şi a condiţiilor particulare referitoare la articole comandate / denumire / preţ / componente şi altele.

 


PRODUSE ŞI GARANŢIE


Produsele vândute de către S.C. JPCM Racing S.R.L. prin site-ul LaFourchette.ro beneficiează de o garanţie împotriva viciilor ascunse. Orice viciu ascuns provenit dintr-un defect de material, proiectare sau execuţie care afectează produsele vândute şi făcându-le improprii pentru utilizare va fi înlocuit într-un termen rezonabil sau clientul va beneficia de un ramburs. Toate garanţiile sunt excluse în caz de utilizare improprie, neglijare sau lipsa de întreţinere de către Client, ca şi în caz de uzură normală a bunului sau de forţă majora.
Compania respectă legislaţia in vigoare în ceea ce priveşte protecţia calitatii, igiena, siguranţa şi protecţia consumatorilor.

Fotografiile de prezentare nu sunt contractuale, ele reprezintă doar sugestii de prezentare. În cazul unor greşeli, responsabilitatea S.C. JPCM Racing S.R.L. nu va putea fi angajată.

Compania garantează prospeţimea produselor livrate. Orice defect trebuie să fie raportat la recepţia comenzii si semnalat printr-un proces verbal. Produsul cu defecte nu va fi facturat catre client şi rămâne în proprietatea companiei.

 


DURATA ŞI VALIDITATEA OFERTEI


Oferta S.C. JPCM Racing S.R.L. este valabilă în limita stocurilor disponibile.
Executăm comenzile în măsura posibilităţilor noastre. Cu toate acestea, în cazul în care un produs comandat nu este disponibil, LaFourchette.ro se angajează să furnizeze un produs de înlocuire de valoare echivalentă de comun acord cu clientul său.

 


PREŢUL


Toate preţurile afişate pe site-ul Lafourchette.ro sunt exprimate in LEI. Preţurile includ TVA. Preţurile nu includ costurile de livrare.
S.C. JPCM Racing S.R.L. poate modifica preţurile în orice moment.


Clientul este de acord să plătească preţul de cumpărare în vigoare la data transmiterii comenzii.

 


FORMAREA CONTRACTULUI


Comanda clientului este considerată fermă şi definitivă din momentul validării coşului de cumpărături pe site-ul LaFourchette.ro.

Informaţiile anunţate de către client în momentul comenzii îl angajează pe acesta. Orice eroare de livrare / pierdere / distrugere a pachetelor  din motivul unor informaţii eronate furnizate de către Client, îl fac pe acesta singurul responsabil.

 


PLATA


Firma agrează următoarele modalităţi de plata în  Lei:


- înaintea livrării prin virament bancar în contul deschis la...
- în numerar la momentul recepţiei mărfii
 

 

LIVRAREA

Livrarea se face la punctele definite de către firme şi anume :


- Restaurant Ici & La

- Pipera


In anumite condiţii definite de către firmă, livrarea va putea fi efectuată în Bucureşti sau în Ilfov la domiciliul sau la sediul clientului.
Termenul de livrare este doar orientativ şi nu poate da dreptul la despăgubiri sau la refuzul comenzii, în cazul depăşirii termenului indicat
În cazul unor evenimente de forţă majoră cum ar fi războaie, greve, imposibilitatea aprovizionării sau oprirea transporturilor, Firma este exonerată de răspunderea executării obligaţiilor, în condiţiile legii.

 


TERMEN DE RENUNŢARE


Produsele perisabile nu pot da dreptul în niciun caz la un ramburs, cu excepţia cazului de viciil ascunse şi constatare de pierdere a prospeţimii produsului, în cadrul procedurii descrise la sectiunea Produse şi garanţie.
 

 

DREPTUL DE RETENŢIE


Produsele rămân în proprietatea firmei până la plata integrală a preţului convenit, chiar şi in caz de lichidare de active, de decotare juridice şi transfer de responsabilitate.

 


PROTECŢIA MINORILOR


Orice persoană care face o comandă de pe site-ul Lafourchette.ro trebuie să aibă cel puţin 18 ani împliniţi până la data efectuării comenzii. În caz contrar, comanda nu va putea fi onorată. Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătăţii, vă rugăm să consumaţi cu moderaţie.LITIGII


Prezentele condiţii generale de vânzare sunt elaborate în conformitate cu legislaţia română. În caz de litigii, clientul se va adresa firmei pentru a găsi o soluţie amiabilă. În cazul în care aceasta nu poate fi găsită, litigiile vor fi soluţionate de către Instanţele competente de la sediul firmei.

 

 

Lafourchette.ro este o delicaterie de lux pentru gurmanzi cu vânzăre on-line. Lafourchette.ro oferă clienţilor săi în România, o selecţie de produse alimentare importate direct din Franţa, brânzeturi, cadouri gastronomice, carne, peşte şi crustacee, mezeluri, fructe, legume, mirodenii, deserturi, produse semi-preparate de inalta calitate, vin, bere, ingrediente culinare, mâncare pentru bebeluşi. Lafourchette.ro isi impune o orientare spre respectul a clientilor sai printr-o politică client stricta care impune o politica clara de refund, norme stricte de igiena, circuitul de livrare respectand lantul de frig si indeplinirea sarciniilor impuse de ANPC . Va ramanem intodeauna la dispozitie prin pagina de contact sau prin blog!