Produsele perisabile nu pot fi returnate sub nici o formă.

 

S.C. JPCM Racing S.R.L. gestionar al sitului Lafourchette.ro, asigură Clientul împotriva viciilor ascunse, în condițiile legii.

 

În cazul în care Clientul renunță la comanda confirmată din alte motive decât cele acceptate în Condițiile Generale de Vânzare, acesta va fi nevoit să plătească factura contravaloarea comenzii.

 

 

 

Lafourchette.ro este o delicaterie de lux pentru gurmanzi cu vânzăre on-line. Lafourchette.ro oferă clienţilor săi în România, o selecţie de produse alimentare importate direct din Franţa, brânzeturi, cadouri gastronomice, carne, peşte şi crustacee, mezeluri, fructe, legume, mirodenii, deserturi, produse semi-preparate de inalta calitate, vin, bere, ingrediente culinare, mâncare pentru bebeluşi. Lafourchette.ro isi impune o orientare spre respectul a clientilor sai printr-o politică client stricta care impune o politica clara de refund, norme stricte de igiena, circuitul de livrare respectand lantul de frig si indeplinirea sarciniilor impuse de ANPC . Va ramanem intodeauna la dispozitie prin pagina de contact sau prin blog!