S.C. JPCM Racing S.R.L. , gestionar al sitului www.lafourchette.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseascã numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor comerciale, prin comunicatii de tip newsletter, prin intermediul e-mail-ului.

 

S.C. JPCM Racing S.R.L., gestionar al sitului www.lafourchette.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.lafourchette.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

 

 

 

Lafourchette.ro este o delicaterie de lux pentru gurmanzi cu vânzăre on-line. Lafourchette.ro oferă clienţilor săi în România, o selecţie de produse alimentare importate direct din Franţa, brânzeturi, cadouri gastronomice, carne, peşte şi crustacee, mezeluri, fructe, legume, mirodenii, deserturi, produse semi-preparate de inalta calitate, vin, bere, ingrediente culinare, mâncare pentru bebeluşi. Lafourchette.ro isi impune o orientare spre respectul a clientilor sai printr-o politică client stricta care impune o politica clara de refund, norme stricte de igiena, circuitul de livrare respectand lantul de frig si indeplinirea sarciniilor impuse de ANPC . Va ramanem intodeauna la dispozitie prin pagina de contact sau prin blog!