Comanda minima este de 100 lei.

La Fourchette doreste să vă simplifice viaţa, oferindu-vă livrare la domiciliu, locul de muncă, sau în punctele de pick-up.

 

Livrările se fac în fiecare joi, incepand cu ora 10:30, în Bucureşti.

 

Vă rugăm să reţineţi că, pentru a fi livrată joi, comanda dumneavoastră trebuie să fie dată, neapărat, înainte de lunea anterioară. 

 

Livrare la domiciliu / la locul de muncă.

 

Livrările locale sunt făcute la aceleaşi standarde de igienă şi de temperatură, la fel ca livrările asigurate de La Fourchette din Franţa pana la Bucureşti. 

 

Din motive de organizare, vă rugăm să ne anunţaţi cand preferaţi sa primiţi livrarea.

 

  • Tarif de livrare - Tariful de livrare pentru Bucureşti este de 25 lei. Pentru comenzi de peste 650 lei, livrarea este oferită gratuit de La Fourchette. 

              *Livrare gratis in Bucuresti, zona Pipera-Tunari/Iancu Nicolae.

  

Pentru porvincie livrarea costa 15 ron/ kilo.

Plata se va efectua în numerar la livrare dupa chitanţă. 

 

  

Livrările in puncte pick up

 

  


Lafourchette.ro este o delicaterie de lux pentru gurmanzi cu vânzăre on-line. Lafourchette.ro oferă clienţilor săi în România, o selecţie de produse alimentare importate direct din Franţa, brânzeturi, cadouri gastronomice, carne, peşte şi crustacee, mezeluri, fructe, legume, mirodenii, deserturi, produse semi-preparate de inalta calitate, vin, bere, ingrediente culinare, mâncare pentru bebeluşi. Lafourchette.ro isi impune o orientare spre respectul a clientilor sai printr-o politică client stricta care impune o politica clara de refund, norme stricte de igiena, circuitul de livrare respectand lantul de frig si indeplinirea sarciniilor impuse de ANPC . Va ramanem intodeauna la dispozitie prin pagina de contact sau prin blog!