Istoria “La Fourchette” incepe intre piata Dorobanti si parcul Herastrau.Pasionati de Gastronomie, un grup de expati discuta la o cafea. Ines, o tanara mama a doi copii, se intreaba cum sa ofere familiei ei o mancare variata, proaspata si de calitate. Laura si Jonathan vor sa-si primeasca prietenii si sa le propuna mese originale ce le vor aminti de Franta natala. Jean viseaza la branzeturi : Rocamadour, Comte si Camembertul bine facut... Paolo ar adora sa guste niste scoici. Prietenii sai romani nu au ramas in urma. Ana care revine dintr-o vacanta din Tara Bascilor isi doreste sa regaseasca gustul unic al ratei gatite in vin. Andrei, maestru al gratarului, vrea in mod absolut sa gaseasca o coasta buna de vaca.

 

Observand scena, Raoul si Bruno exclama : “Daca noi aducem macelarul, laptarul, pescarul, condimentele si marfurile frantuzesti la Bucuresti in cele patru anotimpuri?”

 

Asa s-a nascut “La Fourchette” !

 

Raoul si Bruno va propun, pe site-ul lor, o selectie de produse sosite direct din Franta. In fecare saptamana, ca si cand v-ati face cumparaturile la Biarritz, Saint-Malo, Paris, Avignon sau Lyon, descoperiti pe LaFourchette.ro cele mai bune produse ale noastre !!!!!

 

 

Lafourchette.ro este o delicaterie de lux pentru gurmanzi cu vânzăre on-line. Lafourchette.ro oferă clienţilor săi în România, o selecţie de produse alimentare importate direct din Franţa, brânzeturi, cadouri gastronomice, carne, peşte şi crustacee, mezeluri, fructe, legume, mirodenii, deserturi, produse semi-preparate de inalta calitate, vin, bere, ingrediente culinare, mâncare pentru bebeluşi. Lafourchette.ro isi impune o orientare spre respectul a clientilor sai printr-o politică client stricta care impune o politica clara de refund, norme stricte de igiena, circuitul de livrare respectand lantul de frig si indeplinirea sarciniilor impuse de ANPC . Va ramanem intodeauna la dispozitie prin pagina de contact sau prin blog!